~GummY~

~GummY~
weeeeee

Monday, July 12, 2010

Tak kenaaaa haha

Current Mood : baca article Ma..The rise n fall of Management Accounting..
cakap pasal the rise n fall ni kan..
x semua org akan selalu berada d atas..
ada jatuh n baangun nye..

mcm apa yg aku tgh lalui sekarang nie..oklah fine..aku faham ko nie psychotic brat! haha
Syukur Alhamdulillah di sebabkan perbuatan ko nie..membuka banyak mata psal perangai ko yg sebenar..
mmg dah lama org perasan cume org xnk ckp je..kesian kesian..
kalau Allah nk tunjuk tu, mmg semua org akan tahu..
dekat sini ckp lain dekat sane ckp lain..ape tu? hahaha
at least aku x menghasut org lain..like a loser always do..
kalau dah gian sgt nk berfesbuk, buat lah acc br..senang sikit nk stalk fb org..tak payah nk pkai laptop org lain
nak stalk fb aku? xpyh susah2..nah ambik pass aku bg sng ko bukak terus..ke dh mmg pndai bukak sndri n delete post org? kenapa nk terasa? ade aku ckp pape pon mase ko update status psl aku semue kt fb ko yg dah lenyap tu? hey hey..jgn sangke org BODOH mcm ko..* PG MAMPOS*
kalo stalk senyap2..jgn lupe ambik buku nota yg cantik2 tulis setiap perkataan n tarikh comment2 yg ko bace tu k?
takkan comment2 tu boleh bace tarikh x boleh tguk kot? ;p
 kalo diri sendiri stalk org tak payah nk mengata..nmpak mcm BODOH sgt lah bile ko update bende yg ko sndri buat..pathetic..eh bukan mcm BODOH..mmg BODOH kot..*GELAK*
just say what u wanna say bout me..it does not bother me at all. AT ALL..but wait..kalo x bother perlu ke nk update blog,status n etc2? apelah Irma nie..xpyh nk jadi mcm psycho tu..opps! nnt keluar entry baru plak kt blog n tweet die..
oklah2...aku bising dekat blog aku aje..x kaco org lain pon..
ape yg aku dengar dan lihat and AKU LALUI SENDIRI, mmg betul ape yg kwn aku ckp..
nk ckp aku buruk ke ape ke..ade aku kesah? hey kalo aku nk destroy ko..rahsie ko kt hujung
jari aku  je..dont mess with me okey? selama nie aku diam,aku tenguk ko ngan si pendek tu bergerak active
kaco hdup kwn2 aku..tu ko rase dah ckup bgus la tu? NICE..mmg bgus untuk org yang lack intention mcm kau orang nie...

satu je aku nk ckp..sudah2 la tu, org dah diam, dah buat bodoh,ko yg still xphm2 bahase nk jd stalker berjaye nie kenape..kalo dh rase diri tu xdpt accept critic org lain, xpyh nk cr pasal ngn org..
kalo ko x suke org bace status ko, ko jgn sebuk2 gatal2 nk browse org lain punye status..
kalo ko rase acc ko tu privacy ko, same jugak dgn org lain..suke ht lah nk ckp ape..
lagi satu..xpyh nk mempecah belahkan org..
xpyh nk menghasut ckp itu ini..kalo ko rse diri ko tu betul sgt..dtg jumpa ckp depan2 habis cerite..
mase tu ko nk ckp aku nie mcm mane pon ckp lah..sbb aku pon dah jilidkan perangai ko nie jd setebal2 alam punye buku..

*CHEERS*